Bericht schrijven >

  Hilda en Dennis,

We hebben afgelopen 4 dagen genoten van jullie gastvrijheid, het prachtige huis waar echt aan alles is gedacht, de stilte, de beestenboel, de kakelverse eitjes, de verse appelsap, de tuin en de verrassende omgeving. We hebben vooral gefietst en heel gevarieerde routes uitgestippeld via de knooppunten. Zevenhuizen ligt in een mooi stukje Groningen, maar je bent ook zo in Friesland en Drenthe. Kortom; een prima uitvalsbasis voor leuke/mooie fietsroutes.
Foto: Nationaal Park Fochteloƫrveen.

Henk en Karin

Henk en Karin
  Bedankt voor de gastrvijheid van afgelopen pinksterweekeinde. We hebben genoten. Van het gebruik van de fietsen tot het verse kropje sla. Bedankt.

Roland en Nienke Koerts
Beste Hilda en Dennis,

Wat een heerlijk knus huisje hebben jullie. De voorzieningen zijn top. Zelfs een afwasborstel ligt klaar. We hebben een heerlijk weekend gehad en genoten van de verse eitjes en appelsap. Jammer dat het huisje bezet is in mei als we een feest hebben in Groningen. We hadden dan graag terugggekomen. Nu gaan we dat op een ander moment doen. Tot dan, groetjes uit Breda...

Alex & Ben
Hoi Hilda en Dennis,

Voor de tweede keer zijn we nu bij jullie geweest en weer was het geweldig. Wat een gastvrijheid en ons huisje was prima voor elkaar. Goede bedden, lekkere warme vloer en superschoon. We hebben genoten van jullie paradijs en de prachtige omgeving. Heerlijk gefietst en leuke dingen gedaan. Fenne is verzot geraakt op de paarden en natuurlijk op Famke. En Tije houdt nog steeds van Pien.
Nogmaals hartelijk bedankt voor jullie service, gastvrijheid en natuurlijk de appeltjes, eitjes en appelsap uit eigen tuin. Wie weet tot ziens!

Groetjes Alwin, Dionne, Fenne en Tije.

Alwin, Dionne, Fenne en Tije
Hilde en Dennis, hartelijk bedankt voor de leuke dagen in jullie natuurhuisje. We zijn zeer tevreden. Het huisje is mooi en schoon, zeer goede bedden, mooie rustige inrichting en ook nog met met een ruime tuin en terras. Jullie gastvrijheid straalt van jullie af en daardoor voelden we ons vanaf het begin hartelijk welkom. Daarnaast voelt het heel goed tussen de diverse dieren en mooie appelbomen. Kortom een perfecte sfeer zowel voor rust als werk, Van harte aan te bevelen..

AJ en YH
  Hallo Hilda en Dennis wij wilden jullie even bedanken voor de zeer gastvrije ontvangst en de leuke attenties die we aantroffen in het prachtige vakantiehuisje.
Het huisje vonden we super, zeer schoon en erg goed verzorgd en van alle gemakken voorzien en een perfecte Wi-Fi verbinding.
Waar wij erg van genoten hebben is de rust en het natuur gevoel dat het op wekt bij ons en ook de vogels die in jullie tuin te zien zijn .
Wij hopen dat we volgend jaar nog de mogelijkheid hebben om weer een weekje langs te komen om weer te kunnen genieten .
Ina en Ron.

R.J.Bos
We hebben erg genoten van een weekendje weg in het gastenverblijf. Het leuke huis omringd door groen en leuke beesten was een perfecte uitvalsbasis. Ons zoontje van een jaar vond de dieren en de tochtjes met de bolderkar langs de koeien naar het bos geweldig.

Miriam, Arthur en Lars
Wat hebben we genoten van jullie bijzondere vakantiehuisje: hartelijk ontvangst, heerlijke bedden, schoon en zeer ruim en van alle hedendaagse gemakken voorzien!
Het was bijzonder te genieten van jullie prachtige tuin en beesten. De geit heeft het hart van onze zoon gestolen...
Door het onverwacht mooie weer hebben we 4 dagen buiten kunnen zitten, maar het leek wel een week!! We komen vast een keer terug.
Groetjes uit Amsterdam, Pia,Janna en Joris
8 tot 12 mei 2016

Pia,Janna en Joris
Hallo Hilda en Dennis,

Wat hebben we genoten! het prachtige huis, we voelden ons er direct thuis, prima bedden, aan alles was gedacht, het was heerlijk. Jullie waren vriendelijk en gezellig, we kregen een goed advies wat het eten betreft.
Ook genoten we van een mooie omgeving. Pippa, Kwak en Amelia hebben we in ons hart gesloten, kortom een aanrader!

Fred en Marion
Beste Hilda en Dennis,

Fantastisch huisje, schoon, heerlijke bedden,oog voor detail, kindvriendelijk, kinderboerderij voor de deur,gastvrij, wat wil je nog meer! Kortom een heerlijke plek om tot rust te komen. Bedankt voor een super verblijf!
Groeten Koen ,Simone en Puk

Simone, Koen en Puk


Bericht schrijven >